Lifecoaching

Loopbaanvragen, werkgerelateerde thema’s, communicatieproblemen, zingevingsvragen. Loop jij ermee rond? Je kunt hier op veel verschillende manieren mee omgaan en naar kijken, juist als je ermee vastloopt.

Lifecoaching richt zich hierbij op het ondersteunen van mensen bij het maken van het lifedesign; alle levensgebieden, zowel werk als privé, zelf vormgeven vanuit de diepste wensen, waarden en talenten. Bevordering van je persoonlijke groei en effectiviteit, het verbeteren van de levensbalans, het ontwikkelen van talenten, het ontdekken van levensdoelen en passies, het verbeteren van relaties, het vloeiend doorlopen van de verschillende levensfases en het vinden van een passende loopbaan.

Wat kenmerkend is aan deze vorm van coaching is dat we samen gaan onderzoeken vanuit welke waarden je nu leeft; hoe je dat zou willen en welke acties hierbij horen. Gewerkt wordt oa met elementen uit ACT, voice dialoque, lichaamswerk, opstellingen en mindfulness.

Ik steek graag op een dynamische manier tijdens de sessies. In beweging komen, van perspectief wisselen, verschillende posities innemen, van een afstand naar jezelf en je handelen kijken, de natuur als metafoor gebruiken, of juist stilte in jezelf ervaren. De beweging van denken en praten over, naar daadwerkelijk anders gaan handelen en komen tot ander gedrag zodat je leven eruit komt te zien zoals jij dat zou willen.

Het is vaak erg leuk en verrassend om op deze manier met je vraag of thema aan de slag te gaan!

 

PSYCHOLOGISCHE ZORG

relatietherapie

Lifecoaching

Mindfulness