Aanmelding en intake

Aanmelden:

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je met jouw vraag of thema aan de slag? Welkom!

Je kunt je het beste per mail aanmelden via de contact- of aanmeldformulieren. Ik neem dan binnen een dag contact met je op. Meestal plannen we dan een kennismakingsgesprek. 

Voorafgaand aan het kennismakingsgesprek ontvang je een intakevragenlijst. Het is fijn als je die alvast invult en meeneemt naar het eerste gesprek of terugmailt voorafgaand aan het gesprek. 

Intake|Kennismakingsgesprek

In het intake- kennismakingsgesprek staan we stil bij je vragen en thema’s. Vaak zal ik wat dieper ingaan op je levensgebieden en je voorgeschiedenis. Ook ben ik erg benieuwd hoe je er tot nu toe mee bent omgegaan, wat je eerder heeft geholpen in lastige situaties, en hoe je zelf kijkt naar jouw eigen denken, voelen en handelen.

Komen jullie samen voor relatietherapie, dan plannen we een gesprek in van 90 minuten. We hebben dan een kennismakingsgesprek met zijn drieen, waarin ik jullie uitleg in mijn werkwijze en aanpak. Ook staan we stil bij jullie vragen en thema’s. 

Een wederzijdse klik vind ik belangrijk, evenals duidelijke doelstellingen en afspraken. Als er geen vervolg komt, kan ik eventueel meedenken over een passend ander aanbod. 

Aan het eind van het intake/ kennismakingsgesprek bespreken we of we van start willen gaan en aan welke doelen we zullen gaan werken. We staan stil bij wat je graag wil veranderen, en wat er concreet in je leven is veranderd als je je doelstellingen behaald hebt.

Dan kunnen we van start!

 

Aangesloten bij:

INDIVIDUELE GESPREKKEN

relatietherapie

Sparren professionals