Aanmelding en intake

– Na aanmelden wordt er telefonisch of per mail contact met je opgenomen. Meestal plannen plannen we een kennismakingsgesprek en/ of een intakegesprek. 

– Voorafgaand aan het kennismakingsgesprek ontvang je een intakevragenlijst. Het is fijn als je die alvast invult en meeneemt naar het eerste gesprek.

– In het intake- kennismakingsgesprek staan we stil bij je vragen en thema’s. Vaak zal ik wat dieper ingaan op je levensgebieden en je voorgeschiedenis. Ook ben ik erg benieuwd hoe je er tot nu toe mee bent omgegaan, wat je eerder heeft geholpen in lastige situaties, en hoe je zelf kijkt naar jouw eigen denken, voelen en handelen.

– Komen jullie samen voor relatietherapie, dan plannen we een gesprek in van 90 minuten. We hebben dan een kennismakingsgesprek met zijn drieen, waarin ik jullie uitleg in mijn werkwijze en aanpak. Ook staan we stil bij jullie vragen en thema’s. 

– Een wederzijdse klik vind ik belangrijk, evenals duidelijke doelstellingen en afspraken. Als er geen vervolg komt, kan ik eventueel meedenken over een passend ander aanbod. 

– Na het intake/ kennismakingsgesprek bespreken we of we van start willen gaan en aan welke doelen we zullen gaan werken. We staan stil bij wat je graag wil veranderen, en wat er concreet in je leven is veranderd als je je doelstellingen behaald hebt.

– Dan kunnen we van start!

 

Aangesloten bij:

INDIVIDUELE GESPREKKEN

relatietherapie

Sparren professionals