Samenwerking

Inmiddels werken er in mijn praktijk ook een aantal collega’s!
Hier stel ik deze collega’s graag aan je voor. Zij bieden allen hun specifieke aanbod, ieder op hun eigen manier en vorm.

Ontmoet mijn collega’s:

Sascha Stammers:

www.vitapsychologie.nl
GZ-psycholoog
Sascha is GZ-psycholoog en vindt het belangrijk om vanuit rust en met een persoonlijke benadering te werken. Zij maakt in haar behandelingen gebruik van cognitieve gedragstherapie, EMDR en schematherapie technieken.
Bij Sascha is het onder voorwaarden mogelijk om een vergoed traject te volgen.
Kijk voor de mogelijkheden op haar website: www.vitapsychologie.nl

Henrieke Timmer:

www.henrieke.nu
Mindfulnesstrainingen: MBSR
In 2017 raakte Henrieke gepassioneerd door mindfulness en meditatie. Tot eind 2021 heeft ze in Amerika mindfulness lessen gegeven op basisscholen en heeft zich in die periode gecertificeerd tot MBSR-trainer categorie 1 (Mindfulness Based Stress Reduction).
Haar ongedwongen manier van lesgeven waarbij mildheid centraal staat sluit mooi aan bij de Vipassana-traditie. Waarbij je nieuwsgierig opmerkt wat er is, zonder oordeel.

‘Met een open aandacht zijn’ is wat voortvloeit in haar cursussen.

Marga Voskuilen:

www.praktijkhabitat.nl
Wandel- en natuurcoaching, massage en reiki
Met Praktijk Habitat richt Marga zich op een natuurlijke wijze op de bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van de mens. Daarbij maakt zij gebruik van haar intuïtie, de natuur en haar levenservaring. De specialisatie van Marga ligt op het gebied van verlies en rouw. 
Je kunt bij Praktijk Habitat terecht voor Reiki behandelingen, ontspannende (haptische) massages, wandelcoaching, natuurcoaching en collageworkshops. Afspraken kunnen telefonisch of per e-mail worden gemaakt en kunnen bovendien in het weekend of eventueel op avonden worden ingepland.

Esther Duine:

www.estherduine.nl
Energetisch facilitator & holistisch transformatiecoach
Als energetisch facilitator en holistisch transformatiecoach faciliteer ik mensen 1-op-1 en in groepen met intuïtieve, lichaamsgerichte en energetische interventies om leiderschap te nemen over hun levensenergie en energieveld. Leven vanuit jeZelf noem ik dat. Dat is bewust worden van jezelf: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel en van wie je in essentie bent. Je innerlijke draagkracht en zelfhelend vermogen opnieuw ervaren. Alles in jezelf oordeelloos toelaten. En transformeren van energetische onbalans waar je uit verbinding bent gegaan met jezelf. Daarbij vertrouw ik op de wijsheid van lichaam en hart. In de lichte en sfeervolle ruimte van Bregje organiseer ik verschillende trainingen. In de training Leven vanuit jeZelf neem ik je mee op een innerlijke reis waarbij je ownership leert nemen over jouw levensenergie. Je maakt bewust, transformeert en heelt waar jij uit verbinding met jeZelf, met jouw levensenergie bent gegaan. Waar jij je energie weggeeft aan of haalt uit de ander of iets buiten jezelf. Deze training is voor mensen die willen leven in verbinding met zichzelf. Die niet langer buiten zichzelf, maar vanuit zichzelf willen leven. Die bereid zijn dat wat ze niet meer zijn en wat niet meer dient te transformeren. Om zo te ontdekken dat ze meer innerlijk evenwicht  en flow ervaren, ongeacht wat zich aandient. Juist in de relatie met de ander en hun omgeving. Dat is het pad dat ik zelf ook loop, waar ik elke dag in groei en met liefde deel. Meer informatie: www.estherduine.nl

Chantal van Weezel:

www.chantalvanweezel.nl
Reiki, intuitieve ontwikkeling & wandel& natuurcoaching
Mijn naam is Chantal van Weezel (46) en ik geef nu bijna 20 jaar Reiki cursussen. Reiki is een Japanse vorm van energiewerk en geeft diepe ontspanning, meer energie en inzicht in jezelf. In de Reiki 1 cursus leer je jezelf en anderen een Reiki behandeling te geven. Daarnaast geef ik ook training in Intuïtieve Ontwikkeling en ben ik wandel/natuurcoach. Ik ben gespecialiseerd in HSP-Coaching.
Iedere maand geef ik een Reikicursus in klein groepsverband, meer info en aanmelden:
https://www.chantalvanweezel.com/reikicursus/

 

INDIVIDUELE GESPREKKEN

relatietherapie

Sparren professionals