Podcast

Sinds begin dit jaar is er een andere manier van kijken op mijn pad gekomen, de Drie Principes (Sydney Banks). Sindsdien is er veel gaan verschuiven waar ik niet altijd de juiste woorden voor weet te vinden, zowel qua geschreven tekst, als in gesproken woord. Ik was daarom zo vrij om mijn dierbare vriendin en creatieve en inspirerende collega Brenda Boele (Mori-academy.nl) te vragen om mij te interviewen.

Brenda vatte het zo samen:
“In het interview vertelt Bregje over de 𝗗𝗿𝗢𝗲 π—£π—Ώπ—Άπ—»π—°π—Άπ—½π—²π˜€ (ontdekt en tot uiting gebracht door Sydney Banks). Ze vertelt over hoe het haar kijk op het leven heeft veranderd en hoe deze manier je kan helpen om vrijer en rijker in het leven staan. Om een intelligentie aan te boren waarin een enorm potentieel verborgen ligt. Het gaat o.a. over het toelaten van de stroom van het leven. Die van binnenuit tot uiting komt. Voorbij de constructies van het denken. En nog veel meer dan dat!

Onvoorbereid begonnen we aan het interview. Vanuit een open en nieuwsgierige houding, werd voelbaar waar de Drie Principes eigenlijk om gaat. Mooi om te ervaren hoe iets ontstaat in het moment.”

 

Beluister hierboven het resultaat!

Mocht je willen reageren of vragen hebben naar aanleiding van het interview, stuur me dan vooral een bericht!Β 

 

Voor ons smaakte het naar meer…
Misschien heb je ideeen voor een onderwerp of lijkt het je ook leuk eens mee te praten?

We horen het graag.Β 

INDIVIDUELE GESPREKKEN

relatietherapie

Sparren professionals