Verhuur Praktijkruimte

De praktijk:

De praktijk is gevestigd op de eerste etage van de linkervleugel van het Eemklooster in Amersfoort. Het is een prachtige locatie, omgeven door bomen, een groot grasveld en een klein bosgebied.

De praktijk bestaat uit een grote ruimte, ter grootte van een klaslokaal. Deze ruimte is ook geschikt voor het geven van trainingen, cursussen of workshops.

Daarnaast zijn er twee kleine praktijkruimtes, geschikt voor gesprekken, coachsessies, inter- of supervisie. Er is een kleine keuken.

Mogelijkheden:

In de weekenden, in de avonden (vanaf 18.00 uur) en op maandagen is de grote ruimte te huur. 

Momenteel ben ik op zoek naar collega’s die bijvoorbeeld voor een cursus of training een grotere ruimte zoeken. In de avonden (vanaf 18.00 uur) en de weekenden zijn er nog mogelijkheden. Het liefst verwant aan het werkveld psychologie, coaching, filosofie. 

Zoek je bijvoorbeeld een ruimte voor een stiltedag, opstellingenwerk, lichaamswerk, massages, yoga in een kleine groep of werk je met stellen? En zoek je dus een ruimte voor een avond of weekend dag dan kom ik graag met je in contact. 

Mocht je hier interesse in hebben, neem dan per mail contact met me op. Ik ga graag met je in gesprek, om de mogelijkheden te bekijken.

Aangesloten bij:

INDIVIDUELE GESPREKKEN

relatietherapie

Sparren professionals