Sparren professionals

– Inmiddels weet ik vanuit mijn eigen ervaring dat er ook verwarring, verkramping en of vragen  kunnen komen of ontstaan in dit proces van verkrijgen van inzicht in de drie principes.

Ik ga zelf op zoek, en ben op zoek gegaan naar gesprekken met andere professionals, coaches, psychologen die ook werken met deze inzichten. Ik merkte dat het mij hielp om eea weer scherper te stellen en in te zien. Ook werkt het voedend en verdiepend om met anderen hierover uit te wisselen en te sparren. 

Heb jij ook die behoefte? Dan ga ik graag met je in gesprek. 

 

– Daarnaast zou ik ook heel graag met andere psychologen, coaches, facilitators willen sparren over hoe dit gedachtengoed meer voor het voetlicht te brengen, er meer kenbaarheid aan te geven, of te onderzoeken hoe dit in organisaties is in te bedden.

In het veld van de mentale gezondheidszorg, op scholen, in het veld van opvoeding is volgens mij enorm veel te bekijken en zou er ook veel kunnen verschuiven, gekeken vanuit de drie principes. 

Mocht je hier vragen over hebben, of eens een onderwerp willen onderzoeken, dan zou ik dat graag bespreken, of misschien ook andere 3P-facilitators/ mensen bekend met de 3P’s willen verzamelen om hierover uit te wisselen.

 

– Ook kom ik graag met andere professionals in gesprek om bijvoorbeeld samen intervisie te doen over casussen, ervaringen met het werken vanuit de 3 principes met clienten in de ggz of je psychologie/ coachpraktijk. 

 

– Ik sta ook open voor andere initiatieven, plannen, uitwisselingen over het werken met en vanuit de drie principes!

 

 

INDIVIDUELE GESPREKKEN

relatietherapie

Sparren professionals